Bas in Basse deel II
Door: Bas
Blijf op de hoogte en volg Manon
22 April 2011 | Gambia, Banjul
Maandag 18-4 hadden we een rustdagje ingelast en zijn we naar een slangenfarm geweest. Daar hebben we een uitleg gekregen over de slangen die in Gambia voorkomen en een flinke slang werd om mijn nek gehangen. Na de slangenfarm zijn we naar het strand gegaan, waar we heerlijk gezwommen hebben en onder een afdakje een lekkere lunch genoten. ’s Avonds hebben we, de ieder wel bekende, rommeltjes rijst gegeten.
Een weekend om nooit te vergeten!
De rest van de week zijn we heel druk bezig geweest met het project van Manon; women empowerment. Vergaderd en rapporten geschreven en de groep in Yundum bezocht. De groep die kralen rijgt is naar mij vernoemd (de Bas groep).
En vandaag ben ik jarig met ballonnen en taart en door de watchman toegezongen.
Groeten van een verse 66 jarige!
22 April 2011 - 21:56
Bert:
't lijkt soms net de pont bij Schoonhoven maar dan net ff anders ;--) Gelukkig hoef je daar geen 5 uur te wachten. -
23 April 2011 - 07:32
Jolanda:
En nog van harte Bas! -
24 April 2011 - 12:38
Eric En Aliene:
Hallo Bas en Manon, Bedankt voor je reisvverslag,wat een belevenis en dat op je 66ste jaar,nog van harte gefeliciteerd trouwens.Ontvang de hartelijke groeten en nog hele fijne dagen toegewenst met je dochter.E en A. -
27 April 2011 - 10:30
Ellie De Leeuw:
Wat een leuke reisverslagen en mooie foto's en Bas nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Groetjes ook aan Manon en nog veel plezier daar.
Ellie de Leeuw. -
03 Mei 2011 - 07:56
Nils Taal:
He Manon,
Hoe gaat ie. Lekker bruin geworden zie ik ofwas dat een lokale op die foto met die boa?
Ik hoop dat je het goed naar je zin hebt en je weg een beetje kan vinden. Geniet ervan!
groetjes,
Nils